De Joodse keuken
Een cursus waarvan je trek krijgt in meer
Deze cursus volg je online in eigen tempo op een tijdstip dat jou uitkomt
Deze cursus kun je in je keuken bekijken en er meteen mee aan de slag. Speciaal voor jou worden negen traditionele Joodse gerechten ‘op grootmoeders wijze’ klaargemaakt.
Televisiekok Raya Lichansky vertelt tijdens het koken over de herkomst en de geschiedenis van deze gerechten en leer je hoe je ze klaarmaakt. Iedere les eindigt met een handig boodschappenlijstje, waarop je kan aanvinken wat je al in huis hebt. Na het volgen van deze cursus maak je zelf zonder al te veel moeite kippensoep, gemberkoek, gehakte lever, matzeballen, viskoekjes, latkes, gremsjeliesj, sjalet en kugel met peren. En daarna hoeft je het alleen nog maar op te eten.
Deze cursus kun je starten nadat de betaling is afgerond. De cursus staat klaar in je account en je kunt op elk gewenst tijdstip zo vaak je wilt naar de cursus gaan.